Bij WannaFlex kom je als accountmanager te werken in een jong, energiek en ondernemend team. Vanuit ons moderne en gezellige kantoor in Amsterdam Oost, voorzien van een dartbord en gezellige lunch, werk je hard aan je eigen ontwikkeling.

We verwachten dat je al 2 jaar relevante werkervaring hebt en dat je al snel je eigen klanten en kandidaten beheert. Wij hechten belang aan duurzame relaties en jij levert graag kwaliteit en hebt een lange termijn visie.

Geen dag is saai als Accountmanager

Je werk is een combi van sales, advies en recruitment. Jij verdiept je in de trends binnen je vakgebied en bent een goede gesprekspartner én adviseur voor je klanten. Als accountmanager krijg je een eigen regio toegewezen en hierin bouw jij je eigen netwerk op van bedrijven en de beste testers. Daarnaast investeer je in duurzame relaties, verrast klant en kandidaat met de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening en stelt klanttevredenheid voorop. Resultaatgericht, sales en samenwerking zit in jouw DNA. Met die skills werk je hard om je persoonlijke targets en bonussen te behalen en help je je collega’ s voor de teamtarget. Dankzij jouw manier van werken, draag je bij aan de groei van WannaFlex.

Een team waar je op kan bouwen

Samen hard werken en lachen. Samen lunchen, borrelen, feesten en top-resultaten halen. Regelmatig gaan we met z’n allen op pad voor een dag om nooit meer (of heel snel) te vergeten. We zijn een groep die voor resultaten gaat, maar nooit de ander vergeet. Als dat je aanspreekt, dan is ons team voor jou gemaakt. Je werkt nauw samen met alle collega’s en samen vorm je één team met één gezamenlijk doel.

Skills waar je energie van krijgt

We zien het meteen als je binnenkomt: je hebt een enorme drive en houdt van winnen. Van jouw enthousiasme wordt iedereen enthousiast. Je bent open, houdt van heldere afspraken en ontwikkelt je graag in je vak. Inhoud is voor jou net zo belangrijk als omzet halen. Je bent communicatief sterk en een goede adviseur en sparringpartner voor klanten en kandidaten. Je mentaliteit is belangrijker dan je ervaring. Onze CHAMPS functioneren op HBO werk- en denkniveau.

CHAMP zijn onze kernwaarden

Net als je collega’s ben je een echte CHAMP:

 • Competitive Mentality
 • Human Interest
 • Added value through Expertise
 • Managing Potential
 • Partnership through Integrity.

Professionele en persoonlijke groei is waar je voor gaat. Je wilt de beste versie van jezelf worden. En daar helpen we je natuurlijk bij. Heb je een opleiding of cursus nodig? We helpen je graag vooruit.

Groei mee met WannaFlex

We zijn een scale up, een specialist met ambitieuze groeiplannen. We zijn uniek in Nederland, omdat onze focus puur op één niche ligt: interim & software testen. Onze kracht ligt in persoonlijke interesse, kwalitatieve werving en detachering van testers voor tijdelijke opdrachten bij onze klanten.

Wat bieden wij onze CHAMPS?

 • Een uitdagende salaris/bonussysteem-combo die gebaseerd is op team targets en individuele doelen.
 • De kans om door te groeien in functie en salaris.
 • Intern opleidingsplan.
 • Deel uit maken van een jong en dynamisch team.
 • Werken in ons kantoor in het bruisende Watergraafsmeer.
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Iphone, MacBook en de beschikking over een auto voor klantbezoeken.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Brand New Day.
 • VrijMiBo, heerlijke koffie en geregeld kokosmacronen.
 • Regelmatige bedrijfsuitjes met je collega’s om nooit (of meteen) te vergeten.

Lijkt dit je interessant? Neem dan contact met ons op en blaas ons van tafel! Stuur een mail met CV en motivatie naar k.fagel@wannaflex.nl of bel ons op 020 200 9096.

 1. Accountmanager bij WannaFlex Bij ons werk je in teamverband aan je doelen, en haal je ook samen je targets en beloningen. Team work makes the dream work!
 2. Vrijheid, zelfstandigheid en kansen volop! Een baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. De kansen liggen er, aan jou om deze te pakken!
 3. Fantastisch leuke collega's! Een team vol ambitieuze mensen waarin niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen wordt! Naast de gezamenlijke lunches en vrijdagmiddagborrels, worden ook daarbuiten leuke activiteiten georganiseerd (etentjes, weekendjes weg, varen door de Amsterdamse grachten, you name it!).
Klinkt deze job interessant? Solliciteer en laat je cv achter!

Wie is WannaFlex?