Agile Tester

Geplaatst op

Standplaats

Schiphol Area

Uren

40

Gezocht: Freelance Agile Testers!

Leef en adem jij agile en heb jij de motivatie om te groeien? Ben je een freelancer die hongerig is voor interessante opdrachten? Dan kunnen wij je misschien helpen!

Jij bent een tester met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden die jij combineert met je ijzersterke analytische vermogen. Jij bent pragmatisch en van nature een echte problem solver. Daarnaast beschik je over gecertificeerde kennis van testmethodieken (TMAP, ISTQB), heb je met tenminste één testtool gewerkt (zoals Selenium, Fitnesse, SoapUI of UFT) en zijn termen als specification by example, BDD en TDD jou niet vreemd. Jij bent in staat complexe informatie om te zetten in hapklare stukjes input, maar behoudt altijd jouw kritische blik. Samenwerken is voor jou totaal geen probleem; je bent een echte team player.

Is dit wie jij bent en wat jij doet? Lees dan verder om erachter te komen wat WannaFlex voor jou kan betekenen.

WAT KAN WANNAFLEX DOEN VOOR JOU?

WannaFlex is een recruitment bureau met een focus op software testen. Wij bieden flexibele oplossingen in arbeidsbemiddeling voor test professionals in alle specialiteiten.

  • Wij richten ons op een goede samenwerking en garanderen een persoonlijke aanpak.
  • Wij zijn inhoudelijk op de hoogte van de trends en ontwikkelingen van het vakgebied.
  • Wij gaan voor resultaat en werken daar met volle kracht voor u naartoe.

ONTDEK JOUW VOLGENDE FREELANCE OPDRACHT!

WannaFlex heeft regelmatig freelance opdrachten beschikbaar voor test professionals in verscheidene specialisaties.

Neem contact met op met ons via de mail: info@wannaflex.nl of telefoon: 020 200 9096! Wij horen graag van jou.

Helaas is deze opdracht inmiddels al vervuld, maar hou vooral de freelance pagina in de gaten want daar worden al onze nieuwe binnenkomende opdrachten geplaatst!

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):

Of kies uit Dropbox (niet verplicht):