Business Analist

Standplaats

Rotterdam

Uren

40

Startdatum

zsm

Looptijd

In overleg

Tarief

In overleg, afhankelijk van ervaring

Wat houdt de opdracht in?

Samen met jouw team bedenk, ontwikkel, test en onderhoud je de functionaliteiten die de organisatie financieel gezond houden. Dit zijn geavanceerde tools, zoals complexe rekenmodules die zorgen dat de juiste bedragen geïncasseerd worden. Belangrijke applicaties dus, waarvan jij continu de kwaliteit bewaakt.

Je werkt met jouw teamleden samen om iedere sprint de maximale waarde te creëren voor jouw stakeholders. Je zet je continu in om werkprocessen binnen het team te verbeteren en om het team als geheel te laten groeien. Je vertaalt wensen van de (interne) klant naar uitgewerkte backlog items met context over huidige-, gewenste situatie, benodigd aanpassingen en eenduidige acceptatiecriteria. Daarbij zorg je voor een tijdige afstemming over de te ontwikkelen functionaliteiten met collega’s en andere stakeholders, inventariseert impact op bestaande werkprocessen, signaleert knelpunten en neemt passende actie. Er is een Product Owner betrokken bij de roadmap van het team en de Scrum Master begeleid het team op proces.

Het winnende profiel?

  • Je hebt een HBO+ werk/denkniveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring in bijvoorbeeld rol als Business Analist;
  • Je werkt proactief, nauwgezet en methodisch aan features. Je bent communicatief sterk, in woord en op schrift.
  • Je bent oplossingsgericht met gevoel voor wat een klantgerichte organisatie nodig heeft.

Interesse?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Karlijn De Jong op +06-40260400 of stuur een mail naar k.dejong@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):