Cobol tester

Standplaats

Amersfoort

Uren

40

Startdatum

In overleg.

Looptijd

1 jaar met optie tot verlenging.

Tarief

In overleg.

Wat houdt de opdracht in?

Als Cobol tester bij dit softwarebedrijf beoordeel en test je de software op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en correctheid. Je gaat aan de slag in onze multidisciplinaire SCRUM-teams en maakt de testscripts voor het zowel handmatig als geautomatiseerd testen van de software. Hiervoor werk je nauw samen met testers uit andere teams. Kwaliteit stroomt door jouw bloed, en je weet ook dat de wereld snel aan het veranderen is op gebied van technologie. Om die reden ben je altijd nieuwsgierig en combineer je dit met passie voor innovatieve test tooling. 

Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor kwaliteit. Je onderhoudt de bestaande test-set en gaat aan de slag om de testdekking te vergroten en controleert op juistheid en volledigheid. De testpiramide is geen vreemde voor je en weet jij de testen op de juiste niveaus te ontwikkelen. Je bent proactief en gaat zelf actief op onderzoek uit als dit nodig is. De teamleden testen elkaars werk en tijdens de ‘refinements’ adviseer je over de mogelijke risico’s die geïntroduceerd worden. Je coacht daarmee de ontwikkelaars op het testvlak en je kan ook uitleggen waarom je dit adviseert. Bovendien controleer je met plezier het solution design en UX/UI design. Daarnaast ben je in staat om een goede inschatting van de werkzaamheden af te geven, zodat we voorspelbaar blijven.


Het winnende profiel?

  • HBO-werk- en denkniveau; 
  • Een aantal jaren relevante en recente werkervaring, specifiek met Cobol; 
  • Ervaring met JIRA en Bitbucket is een pré;
  • TMAP of ISTQB gecertificeerd of bereid dat te worden; 
  • Ervaring in de assurantiebranche  is een sterke pré; 
  • Ervaring met het werken in scrum (of agile) teams is een pré. 

Interesse?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Rikke Zuidweg op +31-20-200 9096 of stuur een mail naar r.zuidweg@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):