Embedded Software Test Engineer

Geplaatst op

Standplaats

Apeldoorn

Uren

40

Intro:

Voor een partij die zich specialiseert in duurzame warm water oplossingen zoeken wij een tester die alles weet van het opstellen en uitvoeren van functionele testen! 

Wat ga jij doen?

Dit bedrijf is bezig met het opzetten van een heel nieuw platform dat de duurzame oplossingen die zij bieden aan hun klanten moet gaan automatiseren. Als Test Engineer Controls is het jouw doel ervoor te zorgen dat de opgeleverde elektronische componenten en/of software op de juiste manier zijn geïmplementeerd en uitgevoerd. Een goede samenwerking is hierbij essentieel.

Verder zijn jouw taken:

Het uitvoeren van functionele en duurtesten

Het rapporteren van de testbevindingen

Het beoordelen van functionele testen m.b.t. kwaliteitsnormen

Het beheren van het testgereedschap

Het opstellen van testprotocollen

Wie ben jij?

We zoeken iemand die goed is in een team en die goed weet te schakelen met verschillende mensen. Daarnaast heb je een hbo- werk en denkniveau en ben je beschikbaar voor minimaal 1 jaar.

Verder heb je ervaring of in ieder geval een sterke affiniteit met het functioneel testen van hard- en software. Je hebt kennis van de richtlijnen en normen. Ook heb je materialenkennis van elektronische componenten.

Interesse?

Zie jij deze rol wel zitten? Stuur dan je cv naar info@wannaflex.nl of bel naar 020 200 90 96!

Max 50 euro all-in

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):

Of kies uit Dropbox (niet verplicht):