Product Owner

Standplaats

Eindhoven

Uren

40

Startdatum

z.s.m.

Looptijd

1 jaar met optie tot verlenging

Tarief

In overleg

Wat houdt de opdracht in?

Als PO’er draag je met jouw enthousiasme en expertise bij aan een digitale transitie. Als PO’er pak je de verantwoordelijkheid en sta je klaar voor dit DevOps team (met nadruk op Ops). Het team is verantwoordelijk voor het applicatielandschap binnen 1 keten en samen met dit team lever je een betekenisvolle bijdrage aan het optimaal kunnen ontzorgen van onze leden.  Voor de korte termijn betekent dit dat je zorgt voor continuïteit van de betaande omgving. Op de middellange termijn schuift de focus op naar een soepele transitie naar de nieuwe omgeving.

Het winnende profiel?

Je bent een ervaren PO’er binnen IT met een sterk analytisch vermogen. Je hebt de kracht om stakeholders samen te brengen, prioriteiten te bepalen en daar draagvlak voor te creëren. Je bent op de hoogte wat er speelt in zowel het team als de organisatie. Doordat de organisatie in beweging is, wordt er een sterk beroep gedaan op jouw wendbaarheid en aanpassingsvermogen.

– Hbo/ Wo Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar

– Agile leadership certificering

– Kennis en ervaring met Agile en Scrum

– resultaatgericht en je weet die mindset op anderen over te brengen.

Interesse?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Karlijn De Jong op 06-40260400 of stuur een mail naar k.dejong@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):