QA Engineer

Standplaats

Eindhoven

Uren

32

Startdatum

Wat houdt de opdracht in?

Het team houdt zich bezig met Output Management. Ze zoeken een senior tester die kan helpen het testen opzetten maar ook de developers mee kan nemen om uiteindelijk als team het testen op te pakken. Je hebt sterke communicatieve en probleemoplossende vaardigheden en de bereidheid om te leren en je aan te passen aan nieuwe technologieën en methodieken. De ideale kandidaat moet een goed begrip hebben van zowel de test- als DevOps-praktijken, ervaring hebben met automatiseringstools en -technologieën, effectief kunnen samenwerken met multifunctionele teams en een passie hebben om te leren en up-to-date te blijven met opkomende trends in de development-branche.

Het winnende profiel?

  • minimaal 5 jaar ervaring in DevOps of Test Engineering;
  • kennis van testautomatiseringstools zoals Cypress, Playwright en/of Postman;
  • kennis van Docker en/of Kubernetes;
  • Ervaring met CI/CD pipelines

Interesse?

Klinkt deze opdracht als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Anna Meyer op +31 6 82 48 09 95 of stuur een mail naar a.meyer@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):