QA Engineer – Mobile Tester

Standplaats

Remote

Uren

40

Startdatum

Zo snel mogelijk

Looptijd

Wat houdt de opdracht in?

Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een QA Engineer. Het bedrijf staat qua breedte aan functionaliteit nog aan het begin van veel nieuwe ontwikkelingen. De oplossingen worden door miljoenen klanten op dagelijks gebruikt, dus met deze opdracht maak je een grote impact. We zijn op zoek naar iemand die gaat bijdragen in het verbeteren van de team samenwerking, het collectief verbeteren en uitbouwen van geautomatiseerd testen en vergroten van het risico- en kwaliteitsbewustzijn.

Het winnende profiel?

Je bent een pro-actieve denker die snel nieuwe dingen oppakt. Je denkt en handelt vanuit de gedachte van de klant. Het bedrijf zoekt een iemand die sterk is in samenwerking, waarbij je ook ‘nee’ durft te zeggen.


– 2+ jaar ervaring in manual en automated testing

– Mobile App test ervaring

– Hands-on ervaring in functional, API en performance testing

– Ervaring met het werken in Agile / Scrum teams

Interesse?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Willem Buren op +31 6 83509822 of stuur een mail naar w.buren@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):