Software Tester

Standplaats

Amsterdam

Uren

40

Voel jij je als een vis in het water in een DevOps team? Word je gelukkig van testautomatisering? Ben je er niet vies van om daarnaast ook andere taken op te pakken binnen het team? En ben jij een echte team player? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat houdt de opdracht in?

Voor een van onze klanten in de financiële sector zijn we op zoek naar een Dev Engineer Test Automation. Als engineer kom je te werken in een DevOps team. Deels zal je je bezighouden met de testautomatisering binnen het team. Het bouwen en implementeren van nieuwe testscripts en het beheren van het framework zijn werkzaamheden die je zo uit je mouw schudt.

Het winnende profiel

Heeft ervaring met testautomatisering, het onderhouden en verder uitbouwen van het bestaande framework;

Een can-do mentaliteit;

Ervaring binnen financiële sector (pre).

Neem contact met ons op!

Lijkt deze job je wel wat? Neem dan contact op met onze freelance Recruiter, Jason Krajenbrink, op 06 36 03 22 73 of mail je cv naar info@wannaflex.nl!

Interesse?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Sjoerd van der Meulen op +31-20-200 9096 of stuur een mail naar s.vandermeulen@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):