Test Automation Engineer (Vervuld)

Geplaatst op

Standplaats

Utrecht

Uren

40

Voor een financiële organisatie in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een testautomatiseerder.

Wat is de opdracht?

Momenteel hanteren zij een regressieset die er 2 weken over doet om te draaien. Dit moet sneller en effectiever. Hiervoor gaan ze Specflow implementeren en daarom zijn ze op zoek naar een test automation engineer die het fundament neerlegt. Als dat gedaan is, verschuift de functie naar een meer coachende rol, waarbij het team moet worden aangeleerd hoe het test automatisering framework werkt.

Het profiel:

  • Kunnen programmeren om testen te automatiseren (taal maakt niet uit).
  • PLSQL / SQL ervaring.
  • Ervaring in een datawarehouse-landschap. (stel het is een test automation engineer aan de web kant, dan is dit niet voldoende).
  • Specflow (pre)
  • Proactief (staat niet veel op papier, dus je moet veel info zelf ophalen), durven weerwoord te geven. Ze willen geen ‘ja’ knikkers, maar mensen die nee durven zeggen.
  • Finance ervaring (pre)

Neem contact met ons op!

Klinkt dit interessant? Neem contact met ons op! Bel naar onze freelance Recruiter Iris Gemmeke op 06 36 03 22 73 of mail je cv naar info@wannaflex.nl!

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):

Of kies uit Dropbox (niet verplicht):