Test Automatiseerder

Standplaats

Regio Den Haag

Uren

40

Startdatum

Zo snel mogelijk.

Looptijd

6 maanden. Met optie tot verlenging erna.

Tarief

In overleg.

Wat houdt de opdracht in?

Voor een klant zijn we op zoek naar een test automatiseerder. Wij zijn op zoek naar een tester die meer wilt dan alleen het automatiseren van testgevallen. Samen met het ontwikkelteam werk je aan het inzichtelijk maken van de softwarekwaliteit. Je wordt warm van zowel testgevallen scripten als het onderbouwen van je testaanpak en resultaten. De focus van het testen ligt op techniek en en je bent met jouw collega softwaretester het aanspreekpunt voor de testaanpak en testuitvoer. Door jouw vakkennis weet je het team en product owner mee te nemen in de risico’s die je ziet en hoe je inzage geeft in de geleverde kwaliteit.

Het winnende profiel?

Harde eisen:

– Vloeiend Nederlands spreken en schrijven;

– Ervaring binnen verzekeringsbranche;


Kennis en ervaring:

– Opleiding informatica of een technische richting;

– Ervaring met testautomatisering (Selenium, Cucumber);

– Basiskennis van Java, SQL en XML;

– Ervaring met het testen van kwaliteitsattributen die relevant zijn voor services (API & Batch);

Interesse?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Jessie in ’t Veen op +31-20-200 9096 of stuur een mail naar j.intveen@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):