Testcoördinator

Geplaatst op

Standplaats

Zeist

Uren

0

Gezocht: Freelance testcoördinator

Ben jij een ervaren, pragmatische, intelligente Testcoordinator op zoek naar een nieuwe opdracht? Lees dan verder! 

Wat ga je doen?

Als testcoördinator bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor niet alleen de testaanpak maar ook voor de coördinatie van de testuitvoering van een internationaal programma van het bedrijf. Dit programma omvat plannen om de online propositie van het bedrijf onder handen te nemen. Jij bent degene die de wensen van het bedrijf, de wensen van de business units en de wensen van de klanten zult samenvoegen tot testbare kwaliteitscriteria, en hieraan worden de opgeleverde oplossingen dan ook getoetst.

Jij zal een integrale teststrategie opstellen voor het internationale programma. Deze strategie ga je vervolgens vertalen naar testplannen die op maat zijn gemaakt. Je vermeldt hierin welke resources nodig zijn om een gestructureerde aanpak te realiseren. Binnen de plannen coördineer jij de testuitvoering, of je zorgt ervoor dat het correct wordt gecoördineerd door iemand anders. Je brengt verslag uit aan de projectmanagers en de programmamanager.

Eisen

Een afgeronde HBO-opleiding

Proactieve, resultaatgerichte instelling met een vleugje pragmatiek

Minstens 5 jaar relevante werkervaring binnen een commerciele omgeving met marketing/online projecten

Ervaring met het werken van implementatie partners, interne teams, en externe software leveranciers

Ervaring met testcoördinatie in Agile/Scrum projecten

Effectief en krachtig in communiceren

Interesse?

Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 200 90 96, te mailen naar info@wannaflex.nl of door op onderstaande knop te drukken! 

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):

Of kies uit Dropbox (niet verplicht):