Tester in complexe omgeving

Standplaats

Utrecht

Uren

40

Startdatum

Bespreekbaar

Looptijd

6 maanden met kans op verlenging

Tarief

In overleg

Wat houdt de opdracht in?

Word jij blij van complexe projecten? Voel je je al jaren thuis in het testvak? Ben je er niet vies van om de code in te duiken? En, wil je daarnaast graag werken in Utrecht? Dan is dit wellicht de opdracht voor jou!

Voor een van onze klanten in Utrecht zijn we op zoek naar een tester. Als tester kom je te werken een team wat andere teams binnen de afdeling ondersteund. De teams zullen binnenkort de stap maken naar DevOps waarbij je dus ook andere rollen zal vervullen binnen het team. Het team houdt zich bezig met een applicatie die van groot belang is voor de organisatie. Als tester heb je ervaring met zowel performance testen als testautomatisering. De applicatie is geschreven in Java, ervaring hiermee is dan ook een vereiste.

Het winnende profiel?

  • Is een tester met veel ervaring;
  • Heeft ervaring met performance testen;
  • Heeft ervaring met testautomatisering in een Java omgeving;
  • Heeft ervaring met Agile/ Scrum;
  • Heeft ervaring met de rol van Scrum Master.

Interesse?

Klinkt deze job als de perfecte uitdaging? Neem dan contact met mij op. Bel Iris Gemmeke op +31-20-200 9096 of stuur een mail naar i.gemmeke@wannaflex.nl

sluiten

Reageer direct op deze vacature

Wil jij zo optimaal geholpen worden aan je volgende of nieuwe baan? Upload dan hier jouw meest recente CV. Dit biedt ons de kans om voorbereid het gesprek in te gaan en eventueel een voorselectie te maken van passende werkgevers.

Je CV (niet verplicht):