Blog

WannaFlex biedt flexibele oplossingen in arbeidsbemiddeling binnen de ICT-branche, met een speciale focus op het vakgebied softwaretesten.

Freelance uitje 2017

Heb je ooit meegedaan met Lotto weekend miljonairs? Nee? Wij van WannaFlex ook niet, tot afgelopen donderdag. Wij wilden iets tofs doen voor alle freelancers met wie wij dit jaar hebben samengewerkt. Tegelijkertijd grepen we deze kans aan om dit mooie en bewegelijke jaar samen met hen af te sluiten. Er is veel gebeurd bij ons op het gebied van Freelance: We hebben ruim 15 nieuwe freelancers geholpen aan een gave opdracht, veel van onze freelancers namen deel aan onze trainingen JAVA voor Testers, Security Test Champ en Specification by Example! Deze mooie groei heeft ervoor gezorgd dat we ook intern flink zijn gegroeid; Met 2 nieuwe collega’s in ons freelance team zijn we klaar voor 2018!

Maar goed, terug naar Lotto weekend miljonairs. We wilden onze waardering voor de freelancers graag op een unieke en bijzondere manier laten blijken, op een manier die ook een beetje in lijn ligt met hun interessegebied: Innovatie & IT. En hoe verbind je Innovatie, IT & gezelligheid nou met elkaar? Met VR-dining, met een echte Virtual Reality-bril op dachten wij. De avond zelf begon in restaurant Spingaren aan de Herengracht in Amsterdam. Na een lekker drankje aan de bar, begonnen we met het VR Diner.

Met ruim 40 man namen we plaats in een speciaal voor ons ingerichte zaal waar we opgedeeld werden in teams. Hierna begonnen de VR-games en moesten teams het tegen elkaar opnemen in zenuwslopende spellen, van bobsleeën tot schilderwedstrijden en jazeker: Lotto weekend miljonairs! Je kunt je misschien voorstellen dat veertig competitieve mensen bij elkaar zorgden voor een geweldige, energieke sfeer! Tussen de spellen door genoten we van een overheerlijk driegangendiner. Na het diner zijn we nog gezellig met z’n allen gaan borrelen in een knus cafeetje om de hoek. Tot laat in de avond hebben we daar nog een paar drankjes gedaan. Met alleen maar leuke mensen is de tijd dan ook voorbijgevlogen!

Wil jij de volgende keer ook deelnemen aan onze gave uitjes? Neem dan als freelancer contact met ons op en wij vinden voor jou de perfecte uitdaging. Tot in 2018!

Reacties