Op zoek naar een leerzame meewerkstage? Lees dan snel verder!

Lijkt het jou tof om ervaren professionals te helpen met de volgende stap in hun carrière? Wil jij dé oplossing zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte kandidaat ? Dan zoeken wij jou!

Wat jij komt doen in het WannaFlex team!

Wij verwachten van jou hetzelfde als van onszelf: bijdragen aan plezier tijdens het werk, ondernemerschap tonen en belangrijk zijn voor de doelen van WannaFlex!

Jouw stage wordt een grote uitdaging! Je leert het vak onder begeleiding van je teamleden en we transformeren je tot een professionele recruiter en daarnaast krijg je alle ins en outs mee van ons scaling up bedrijf.

De skills die jij je eigen gaat maken zijn o.a. het werven en het interviewen van kandidaten, je bijt je vast in ons CRM-systeem en samen met het team volg je trainingen om jouw natuurlijke talenten aan te scherpen. Jij werkt zelfstandig en jouw inbreng wordt gewaardeerd. Zo voeg je nog business value toe aan jouw bezigheden ook! Help us help you!  

Uiteraard is er nog veel meer te doen en te leren maar dat bespreken we wel als we met elkaar aan tafel zitten. Wij weten wat wij willen maar we horen ook graag wat jij wilt!

We maken van jou een WannaFlex CHAMP!

WannaFlex heeft 5 kernwaarden die het hele team deelt en dat maakt ons CHAMPs. Als jij bij ons stage komt lopen, leren we jou alle ins en outs om ook een CHAMP te worden. Tuurlijk, je bent nog jong en zo groen als gras, maar daar kijken wij wel doorheen. Bij ons draait het om competenties en het werk dat jij bereid bent te doen om je potentieel ten volle te benutten.

Check of jij jezelf herkent en of je een CHAMP in ontwikkeling bent!

Wat is de beloning van een CHAMP in wording?  

  • Onderdeel uit mogen maken van dit ambitieuze, jonge gezellige team
  • Dedicated coaching en begeleiding voor jouw carrière ontwikkeling
  • Macbook, Iphone en werken in een fantastisch kantoor in Watergraafsmeer
  • Meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
  • Een welverdiende stagevergoeding van €350,- per maand op basis van 40 uur
  • De wekelijkse VrijMiBo en andere gezellige uitjes

Ben jij onze nieuwe CHAMP? Neem dan contact met ons op en blaas ons van tafel! Stuur een mail met CV en motivatie naar Kirsten Fagel (k.fagel@wannaflex.nl) of bel ons op 020 200 9096.

Meer info nodig? Bel naar 020 200 90 96! Of solliciteer meteen door je CV achter te laten!

Wie is WannaFlex?