Blog

WannaFlex biedt flexibele oplossingen in arbeidsbemiddeling binnen de ICT-branche, met een speciale focus op het vakgebied softwaretesten.

Mont Ventoux meets WannaFlex & Friends

Na een jaar van plannen, voorpret en heel hard trainen was het dan eindelijk zover… een lang weekend met vrienden, collega’s, klanten en relaties naar de Mont Ventoux om ons 10 jarig bestaan te vieren met een bijzonder doel:

Het beklimmen van de Mont Ventoux ter ere van een verloren geliefde of iemand die strijd tegen ziekte.

Op woensdagochtend vroeg vertrok de eerste bus met materialen en enthousiaste WannaFlexer’s richting het zuiden van Frankrijk om alles te verkennen, wijn voor te proeven en de slingers op te hangen. Op vrijdag 24 september werd iedereen verwelkomd op de schitterende Mas des Amarens, waar onze kok Sacha de meest heerlijke hapjes voorbereid had. ’s Avonds bij het diner zijn de persoonlijke verhalen gedeeld van de deelnemers voor wie zij naar boven fietsen of wandelen. Een emotioneel en liefdevol moment…

Na een goede nachtrust was het zaterdag een schitterende zonnige ochtend en na het ontbijt begon de spanning op te lopen. De start was in Sault, waar we een minuut stilte gehouden hebben om vervolgens vol goede moed als een oranje peleton uit de startblokken vlogen de berg op. Sommige met een glimlach, andere met samengeknepen billen. De wandelaars zijn gestart vanaf Chalet Reynard waar een verzorgingspost stond en iedereen is boven gekomen, waar de medailles uitgereikt werden en het teamgevoel na een overwinning compleet was.

Terug op de Mas kon het feest beginnen. Tot in de late uurtjes is er geborreld, gedanst en uiteraard een klein beetje gesjanst. Zondag was een fijne dag om bij te komen, nog meer wijntjes te drinken en met elkaar de …

Maandag na het ontbijt keerden we huiswaarts en kon de balans opgemaakt worden.

Reacties