Over Caitlin

Over Caitlin

Caitlin de Kruyff

Accountmanager


E-mail: c.dekruyff@wannaflex.nl

Telefoon: 06 40 51 95 52

Na het afronden van mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik bij WannaFlex aan de slag gegaan als accountmanager voor de regio Zuid. Ik ben gefascineerd door het keuzeproces van mensen en hoe ze daarin beïnvloed worden door allerlei verschillende factoren.

Als accountmanager ga ik dan ook graag met kandidaten en opdrachtgevers in gesprek om gedachtegangen te achterhalen en begrijpen. Pas als je de beweegredenen van iemand kent, kan je diegene echt helpen en kritisch meedenken.

Ik werk graag met met mensen en krijg er enorm veel energie van wanneer ik iemand op een andere manier naar zaken kan laten kijken en daarmee tot nieuwe inzichten kan laten komen.

Ik ben wat betreft IT kennis helemaal blanco begonnen. Stukje bij beetje kom ik erachter hoe breed en complex het testvak is, maar daarnaast ook hoe mega interessant het is. Ik kijk er alleen maar naar uit om meer te leren over het software testen en heb al ondervonden dat de gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers daar de perfecte setting voor zijn!