Over ons

Over ons

WannaFlex

WannaFlex is als meer dan 10 jaar De intermediair op het gebied van data en software engineering. We zijn een scale-up met ambitieuze groeiplannen. Onze kracht ligt in persoonlijke interesse en kwalitatieve werving van interimmers. We dagen professionals uit op hun vakgebied, zowel in vast dienstverband als freelancers. Dit realiseren we door bemiddeling of door potentiële kandidaten te trainen met internationale toptrainers.

Bij WannaFlex willen we mensen helpen naar een volgende stap. Software engineers, maar ook opdrachtgevers!

Voor Software engineers: WannaFlex is overtuigd van de waarde van een mensgerichte en oprechte omgang met jou als professional. Door jou als mens goed te leren kennen en onze expertise in de markt van software engineering goed in te zetten, weten wij hoe we jou moeten coachen in je carrière.

Voor opdrachtgevers: Wij willen jou uitdagen om verder te kijken dan de directe noodzaak en zullen altijd samenwerken met jou om de behoefte achter de behoefte te achterhalen. Zo zijn we als partner een adviserend klankbord en specialist in het vinden, coachen en voorstellen van professionals die aan essentiële eisen voldoen: ambitieus, ervaren, de juiste hard skills en passend binnen de bedrijfscultuur.

WannaFlex Academy

Wij geloven dat stilstand hetzelfde is als achteruit gaan en dat ontwikkeling noodzakelijk is voor groei! Om ons netwerk te faciliteren in hun dorst naar professionele ontwikkeling hebben wij in 2016 de WannaFlex Academy opgericht; waar we trainingen aanbieden die aansluiten bij de behoeften die wij opmerken in de markt.

C.H.A.M.P.

Iedereen die bij WannaFlex werkt heeft 5 kernwaarden door zijn of haar aderen stromen.

Competitive Mentality

Bij WannaFlex willen we winnen! En streven we continu naar de beste versie van onszelf, maar ook naar die van anderen.

Human Interest

We zijn oprecht geïnteresseerd in de levens van de mensen om ons heen. Verbinding maken zit in onze aard. Of het nou over drijfveren gaat of over ambities voor de toekomst, onze aandacht is er! Bij ons is ieder persoon een persoon, geen target of profiel.

Added Value Through Expertise

Software Testen is ons specialisme. Zo garanderen we onze expertise en zijn we een volwaardig gesprekspartner met een duidelijke meerwaarde. Weten we iets niet, dan zetten we onze leergierigheid en belangstelling optimaal in. Every expert was once a beginner!

Managing Potential

Wij denken niet in hokjes, maar in kansen. Soms heeft iemand niet direct de juiste kennis of eigenschappen, maar wél heel veel potentie. Met onze creativiteit en overtuigingskracht focussen wij ons op mogelijkheden om anderen te helpen en/of om zichzelf te ontwikkelen.

Partnership Through Integrity

Lange termijn relaties, dat is waar wij voor gaan! Het opbouwen van partnerships bereiken we alleen door transparant, oprecht, betrouwbaar en eerlijk te zijn.

WannaFlex in beeld

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. In onderstaande film krijg je in twee minuten een heel goed beeld van WannaFlex.

Mont Ventoux

Ter ere van het 10-jarig jubileum hebben we de Mont Ventoux beklommen.
Met het team, vrienden en relaties zijn we een weekend lang afgereisd naar de Kale Berg met een bijzonder doel:

“Het beklimmen van de Mont Ventoux ter ere van een verloren geliefde of iemand die strijd tegen ziekte.

Lapland

In het voorjaar van 2022 is het hele team van WannaFlex naar Lapland gegaan. Een ‘ijzingwekkende’ reis met een unieke ‘Once in a Lifetime’ Experience! En dat allemaal omdat het doel van 2021 gehaald was. GO CHAMPS!

Ontmoet onze huidige CHAMPs!

Sjoerd van der Meulen

Managing Director & Founder

Mitchell Middelkoop

Financial Administrator

Karlijn de Jong

Sales manager

Tequina Lof

Research Consultant

Maxime Kossen

Research Consultant

Sandra van Eijk

Office Manager

Iris Gemmeke

Team Lead

Anna Meyer

Accountmanager

Bas Maljaars

Accountmanager

Richard Dodeman

Business Analist

Vanessa Appelman

Salestrainer & Corporate recruiter

Marloes van Elewout

Online Marketeer