Over ons

Over ons

WannaFlex

WannaFlex is al meer dan 11 jaar een one-of-a-kind recruitmentbureau op het gebied van software testing & development. We zijn een scale-up met ambitieuze groeiplannen. Onze kracht ligt in persoonlijke interesse, kwalitatieve werving van interimmers. We dagen professionals uit op hun vakgebied, zowel in vast dienstverband als freelancers. Dat doen we door bemiddeling of door ze te trainen met internationale toptrainers.

Challenge Your Career

Bij WannaFlex willen we mensen helpen naar een volgende stap. Test professionals, maar ook opdrachtgevers!

Voor test professionals: WannaFlex is overtuigd van de waarde van een mensgerichte en oprechte omgang met jou als professional. Door jou als mens goed te leren kennen en onze expertise in de testmarkt goed in te zetten, weten wij hoe we jou moeten coachen in je carrière.

Voor opdrachtgevers: Wij willen jou uitdagen om verder te kijken dan de directe noodzaak, en zullen altijd samenwerken met jou om de behoefte achter de behoefte te achterhalen. Zo zijn we als partner een adviserend klankbord en specialist in het vinden, coachen en voorstellen van professionals die aan essentiële eisen voldoen: ambitieus, ervaren, de juiste hard skills en passend binnen de bedrijfscultuur.

WannaFlex Academy

Wij geloven dat stilstand hetzelfde is als achteruit gaan en dat ontwikkeling noodzakelijk is voor groei! Om ons netwerk te faciliteren in hun dorst naar professionele ontwikkeling hebben wij in 2016 de WannaFlex Academy opgericht; waar we trainingen aanbieden die aansluiten bij de behoeften die wij opmerken in de markt.

C.H.A.M.P.

Iedereen die bij WannaFlex werkt heeft 5 kernwaarden door zijn of haar aderen stromen.

Competitive Mentality

Bij WannaFlex willen we winnen! En streven we continu naar de beste versie van onszelf, maar ook naar die van anderen. 

Human Interest

We zijn oprecht geïnteresseerd in de levens van de mensen om ons heen. Verbinding maken zit in onze aard. Of het nou over drijfveren gaat of over ambities voor de toekomst, onze aandacht is er! Bij ons is ieder persoon een persoon, en geen target of profiel.

Added Value Through Expertise

Software Testen is ons specialisme. Zo garanderen we onze expertise en zijn we een volwaardig gesprekspartner met een duidelijke meerwaarde. Weten we iets niet, dan zetten we onze leergierigheid en belangstelling optimaal in. Every expert was once a beginner!

Managing Potential

Wij denken niet in hokjes, maar in kansen! Soms heeft iemand niet direct de juiste kennis of eigenschappen, maar wél heel veel potentie. Met onze creativiteit en overtuigingskracht focussen wij ons op mogelijkheden om anderen te helpen en/of om zichzelf te ontwikkelen. 

Partnership Through Integrity

Lange termijn relaties, dat is waar wij voor gaan! Het opbouwen van partnerships bereiken we alleen door transparant, oprecht, betrouwbaar en eerlijk te zijn.

Ter ere van het 10jarig jubileum hebben we de Mont Ventoux beklommen.
Met het team, vrienden en relaties zijn we een weekend lang afgereisd naar de Kale Berg met een bijzonder doel:
“Het beklimmen van de Mont Ventoux ter ere van een verloren geliefde of iemand die strijd tegen ziekte.


WannaFlex goes Lapland

4 maart was het zover, het hele team van WannaFlex is naar Lapland gegaan. Een ‘ijzingwekkende’ reis met een unieke ‘Once in a Lifetime’ Experience! En dat allemaal omdat het doel van 2021 gehaald was. GO CHAMPS! We hebben een prachtige snowscootertocht gemaakt door de besneeuwde bossen en over kilometerslange bevroren meren, een rendierfarm bezocht en natuurlijk een sledetocht met ze gemaakt (“aaah, wat zijn ze lief!”). We hebben elkaar uitgedaagd op de icekartingbaan waarbij Mark de absolute winnaar was! Het ijsvissen werd toch nog spannend toen Karlijn haar hengel half opgegeten werd door een grote vis die ze aan de haak had geslagen. We koelden heerlijk af tijdens een borrel en diner in restaurant Snowland waar echt alles van ijs gemaakt was. De laatste dag, het kon natuurlijk niet ontbreken, hebben we de husky’s bezocht die je absoluut mee naar huis wil nemen (“aaah toe, mogen we die lieve puppies mee naar huis??). Het was een ervaring om nooit te vergeten!

Ontmoet onze huidige CHAMPs!

Sjoerd van der Meulen

Managing Director & Founder

Mitchell Middelkoop

Financial Administrator

Karlijn de Jong

Accountmanager

Tequina Lof

Research Consultant

Maxime Kossen

Research Consultant

Sandra van Eijk

Office Manager

Marloes van Elewout

Online Marketeer

Iris Gemmeke

Team Lead

Anna Meyer

Accountmanager

Bas Maljaars

Accountmanager

Luuk Melis

Research Consultant

Richard Dodeman

Business Analist

Vanessa Appelman

Salestrainer / Corporate recruiter

Willem Buren

Research Consultant & Graduation intern