Over ons

Over ons

WannaFlex

Wij zijn WannaFlex, een bureau dat zich 100% richt op het vakgebied software testen. We dagen professionals uit op het gebied van testen, zowel mensen in vast dienstverband als freelancers. Dat doen we door bemiddeling of door ze te trainen met internationale toptrainers.

Challenge Your Career

Bij WannaFlex willen we mensen helpen naar een volgende stap. Test professionals, maar ook opdrachtgevers!

Voor test professionals: WannaFlex is overtuigd van de waarde van een mensgerichte en oprechte omgang met jou als professional. Door jou als mens goed te leren kennen en onze expertise in de testmarkt goed in te zetten, weten wij hoe we jou moeten coachen in je carrière.

Voor opdrachtgevers: Wij willen jou uitdagen om verder te kijken dan de directe noodzaak, en zullen altijd samenwerken met jou om de behoefte achter de behoefte te achterhalen. Zo zijn we als partner een adviserend klankbord en specialist in het vinden, coachen en voorstellen van professionals die aan essentiële eisen voldoen: ambitieus, ervaren, de juiste hard skills en passend binnen de bedrijfscultuur.

WannaFlex Academy

Wij geloven dat stilstand hetzelfde is als achteruit gaan en dat ontwikkeling noodzakelijk is voor groei! Om ons netwerk te faciliteren in hun dorst naar professionele ontwikkeling hebben wij in 2016 de WannaFlex Academy opgericht; waar we trainingen geven die aansluiten bij de behoeften die wij opmerken in de markt. Klik hier om ons huidige trainingsaanbod te bekijken met grootheden uit het test vak als o.a. Gojko Adzic en Alan Richardson!

C.H.A.M.P.

Iedereen die bij WannaFlex werkt heeft 5 kernwaarden door zijn of haar aderen stromen.

Competitive Mentality

Bij WannaFlex willen we winnen! En daar doen we meer dan alleen ons uiterste best voor

Human Interest

We zijn oprecht geïnteresseerd in de levens van de mensen om ons heen. Ja, we willen winnen. Nee, we gaan niet over lijken. Bij ons is ieder persoon een persoon, en geen target.

Added Value Through Expertise

Software Testen is ons specialisme. Zo garanderen we onze expertise en zijn we er zeker van dat we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou.

Managing Potential

Soms heeft iemand niet direct het juiste profiel, maar wél heel veel potentie! Wij denken in oplossingen en helpen jou graag aan een ideale tester, opdracht of job die je anders over het hoofd had gezien.

Partnership Through Integrity

Lange termijn relaties, dat is waar wij voor gaan! Wij geloven in het opbouwen van partnerships met opdrachtgevers. En dat bereik je alleen door integer, betrouwbaar en eerlijk te zijn.

 

 

 

 


Ontmoet onze huidige CHAMPs!

Wannaflex3705 sjoerdnieuw