Over Kim

Over Kim

Kim van der Ven

Senior Recruiter Freelance


E-mail: k.vanderven@wannaflex.nl

Telefoon: 06 40 26 04 00

Na mijn opleiding Hotelmanagement ben ik de IT recruitment ingerold. Op het eerste gezicht wellicht een aparte stap maar in de praktijk bleken deze werelden meer raakvlakken te hebben dan ik in eerste instantie dacht. Je wordt in beide werelden meegenomen in de beleving van de gast / kandidaat.

Ik vind het ontzettend leuk om op basis van de relatie de samenwerking met klant en kandidaat te intensiveren en verder uit te bouwen. Het maken van de beste match is iets wat mij gedurende mijn gehele loopbaan heeft gedreven, de beste match voor zowel mijn klant als de kandidaat. Voor beide partijen een ontzettend belangrijk proces waar ik heel erg graag mijn bijdrage aan lever.

Na 10 jaar bij een grote IT dienstverlener te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar WannaFlex. Tijdens de gesprekken bij WannaFlex werd ik enorm enthousiast van de drive en het enthousiasme van het team, hier wilde ik ook bij horen! Zo gezegd zo gedaan, 11 december ben ik gestart als senior recruiter binnen het team freelance. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag!

btn_viewmy_160x33