Werken bij WannaFlex

Werken bij WannaFlex

Elke dag keihard op je Big Hairy Goal af racen, een vibe die zo sterk is dat je de buzz in de lucht kunt voelen en successen vieren door letterlijk aan de Winning Bell te slingeren! Voel je het enthousiasme al opkomen? Kijk dan snel hieronder welke vacature het beste bij jou past.

Altijd al willen werken op een plek waar je jezelf kan zijn en deel uitmaakt van een jong, dynamisch en superambitieus team? Wil je naast je werk lol hebben en getraind worden op de, voor jouw belangrijkste, competenties?

(Ervaren) Accountmanager bij WannaFlex (32-40 uur/week)

Wil jij je gesprekstechnieken en accountskills verder uitbreiden en zoek je een nieuwe uitdaging bij een gezellig en ambitieus bedrijf in Amsterdam-Oost? Lees dan snel verder.
⇢ Bekijk vacature

Senior Accountmanager bij WannaFlex

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in recruitment? Meer uitdaging of meer specialisme nodig? Breng ons team naar een hoger level door een voorbeeldfunctie te vervullen, want wij zoeken iemand aan wie wij onze grootste Key Accounts kunnen toevertrouwen. Lees snel verder!
⇢ Bekijk vacature

Stage HBO/WO Sales, Marketing of HRM

Ben jij op zoek naar een HBO/WO afstudeerstage waarin je niet alleen maar koffie haalt en notulen tikt? Je bent welkom om ons team te versterken. En als je uit het juiste hout gesneden bent, kan deze stage zomaar jouw baan worden. Solliciteer nu!
⇢ Bekijk vacature

Deze vacatures komen later dit jaar weer bij ons vacant:

Junior Accountmanager

Ben jij HBO/WO afgestudeerd, zoek je je eerste baan en win je graag? Dan is een eerste baan als accountmanager echt iets voor jou. Een toffe combi van sales, advies en mensenkennis. Lees snel verder.
⇢ Bekijk vacature

Research Consultant (16-24 uur/week)

Ben je op zoek naar een toffe bijbaan voor 16-24 uur/week? Een flexibele baan in een leuk team die je vanuit ons kantoor of je eigen studentenkamer kunt doen. Join our team!
⇢ Bekijk vacature