Werken bij

Werken bij

WannaFlex

Altijd al willen werken op een plek waar je heerlijk jezelf kan zijn en deel kan uitmaken van een jong, dynamisch en super ambitieus team?

Elke dag keihard op je Big Hairy Goal af racen, een gedeelde wilskracht zo sterk dat je de buzz in de lucht kan voelen en successen vieren door letterlijk te slingeren aan de Winning Bell! Enthousiast? Voel je de energieboost al opkomen? Kijk snel verder welke vacatures we allemaal voor je in aanbod hebben!

Accountmanager bij WannaFlex

Je werk als accountmanager is een combi van sales, advies en recruitment. Je verdiept je in de trends binnen je vakgebied en bent een goede gesprekspartner én adviseur voor je klanten. Je bouwt je eigen netwerk op van bedrijven en de beste testers in jouw regio. 
⇢ Bekijk vacature

Financial Administrator bij WannaFlex

Je bent een rots in de branding voor het management als het gaat om financiële zaken. Bewust van de noodzaak van betrouwbare cijfers, ben jij continu bezig om de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de administratie te waarborgen. Hierdoor zijn de managementrapportages betrouwbaar en vormen deze de basis voor het bepalen van doelstellingen.
⇢ Bekijk vacature

Afstudeerstage Accountmanagement / HR / Sales

Op zoek naar een knallende afstudeerstage? Lijkt het jou tof om ervaren professionals te helpen met de volgende stap in hun carrière?

Wij bieden jou een afstudeerstage aan die als perfecte springplank naar je carrière kan dienen! Want als jij uit het juiste hout gesneden bent, kan deze stage zomaar jouw baan worden.
⇢ Bekijk vacature