Werken bij

Werken bij

WannaFlex

Altijd al willen werken op een plek waar je heerlijk jezelf kan zijn en deel kan uitmaken van een jong, dynamisch en super ambitieus team?

Elke dag keihard op je Big Hairy Goal af racen, een gedeelde wilskracht zo sterk dat je de buzz in de lucht kan voelen en successen vieren door letterlijk te slingeren aan de Winning Bell! Enthousiast? Voel je de energieboost al opkomen? Kijk snel verder welke vacatures we allemaal voor je in aanbod hebben!

Accountmanager bij WannaFlex

Je werk als accountmanager is een combi van sales, advies en recruitment. Je verdiept je in de trends binnen je vakgebied en bent een goede gesprekspartner én adviseur voor je klanten. Je bouwt je eigen netwerk op van bedrijven en de beste testers in jouw regio. 
⇢ Bekijk vacature

Meewerk Stagiair(e) Recruitment

Ben jij opzoek naar een toffe meewerk stage van minimaal 20 weken? En wil je daarbij getransformeerd worden tot recruitment professional? Lees dan snel verder en join our team!
⇢ Bekijk vacature

Afstudeerstage Accountmanagement / HR / Sales

Op zoek naar een knallende afstudeerstage? Lijkt het jou tof om ervaren professionals te helpen met de volgende stap in hun carrière?

Wij bieden jou een afstudeerstage aan die als perfecte springplank naar je carrière kan dienen! Want als jij uit het juiste hout gesneden bent, kan deze stage zomaar jouw baan worden.
⇢ Bekijk vacature