Werken bij WannaFlex

Werken bij WannaFlex

Krijg je energie van teamwork, mensen blij maken en jezelf ontwikkelen? Vind je plezier net zo belangrijk als kwaliteit en resultaten? Kom dan bij Team WannaFlex!

WannaFlex is een ambitieuze scale-up en specialist binnen de (IT interim) bemiddeling. Het afgelopen jaar was zo succesvol, dat we voor de verdere groei ons team dit jaar willen uitbreiden met goede accountmanagers (junior/medior/senior), research consultants en een enthousiaste stagiair. Een maandelijkse vitaliteitsbonus, een goed salaris en alle ruimte om met ons mee te groeien. Dat wil je niet missen!

Accountmanager (32-40 u/wk)

Wil jij de beste intermediair worden tussen je klanten en kandidaten en zoek je een (nieuwe) uitdaging bij een gezellig en ambitieus bedrijf in Amsterdam? Lees dan snel verder.
⇢ Bekijk vacature

Senior Accountmanager (32-40 u/wk)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in recruitment? Heb je meer uitdaging of specialisme nodig? Til dan onze key accounts naar een hoger level en laat WannaFlex groeien. Lees snel verder!
⇢ Bekijk vacature

Research Consultant (16-24 u/wk)

Ben je op zoek naar een toffe (bij)baan voor 16-24 uur/week? Flexibele in te delen uren en een werkplek naar keuze. Wat wil je nog meer. Join our team!
⇢ Bekijk vacature

Stagiair HBO/WO (afstudeerstage)

Ben jij op zoek naar een stage waarin je niet alleen maar koffie haalt en notulen tikt? Wij vinden jouw input wel belangrijk en hebben je graag bij ons team. Solliciteer nu!
⇢ Bekijk vacature