Werken bij

Werken bij

WannaFlex

Altijd al willen werken op een plek waar je heerlijk jezelf kan zijn en deel kan uitmaken van een jong, dynamisch en super ambitieus team?

Elke dag keihard op je Big Hairy Goal af racen, een gedeelde wilskracht zo sterk dat je de buzz in de lucht kan voelen en successen vieren door letterlijk te slingeren aan de Winning Bell! Enthousiast? Voel je de energieboost al opkomen? Kijk snel verder welke vacatures we allemaal voor je in aanbod hebben!

Accountmanager bij WannaFlex

Je werk als accountmanager is een combi van sales, advies en recruitment. Ben jij HBO afgestudeerd en heb je de wil om te winnen? Lees dan snel verder.
⇢ Bekijk vacature

Parttime Corporate Recruiter bij WannaFlex

Ben jij een pro als het gaat om Recruitment en ben je opzoek naar een parttime functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
⇢ Bekijk vacature

Meewerk Stagiair(e) Recruitment

Ben jij opzoek naar een toffe meewerk stage van minimaal 20 weken? En wil je daarbij getransformeerd worden tot recruitment professional? Lees dan snel verder en join our team!
⇢ Bekijk vacature

Stage HBO/WO Sales, Marketing of HRM

Ben jij op zoek naar een HBO afstudeerstage waar je niet alleen maar koffie haalt en notulen mag tikken? Dan ben je meer dan welkom om ons team te versterken. Wij verwachten van jou ondernemerschap, energie en enthousiasme en als je uit het juiste hout gesneden bent, kan deze stage zomaar jouw baan worden.
⇢ Bekijk vacature