Werken bij

Werken bij

WannaFlex

WannaFlex is een snelgroeiende scale-up met een goede balans tussen werkdruk en werkgeluk. We zijn dé intermediair in software engineering en goed in de bemiddeling van IT (interim) professionals. WannaFlex is in 2010 opgericht en heeft nu de wind volop in de zeilen. In 2021 zijn we 63% in omzet gegroeid en dit jaar met maar liefst 75%! En omdat we nu letterlijk ‘uit ons jasje’ groeien, zijn we sinds kort verhuisd naar onze gloednieuwe locatie aan het water in Amsterdam.

Onze ambitie voor 2023 is hoog en we willen ons team uitbreiden met meerdere energieke en gemotiveerde professionals. Je krijgt bij ons leuke gezellige collega’s en een goed salaris met daar bovenop een jaar- , kwartaal- èn een heerlijk maandelijks Vitaliteitsbudget. Daarnaast hebben we jaarlijkse te gekke evenementen en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddag borrel! En last but not least; je krijgt alle ruimte om te leren en met ons mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Dit wil je niet missen!

Klik hier als je meer over ons wilt weten of ga direct naar de vacature die het beste bij jou past:

Accountmanager / Recruiter (32-40 u/wk)

Wil jij de beste intermediair worden tussen je klanten en kandidaten en zoek je een (nieuwe) uitdaging bij een gezellig en ambitieus bedrijf in Amsterdam? Lees dan snel verder.
⇢ Bekijk vacature

Key Accountmanager / Senior Recruiter (32-40 u/wk)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in recruitment? Heb je meer uitdaging of specialisme nodig? Til dan onze key accounts naar een hoger level en laat WannaFlex groeien. Lees snel verder!
⇢ Bekijk vacature

Research Consultant (16-24 u/wk)

Ben je op zoek naar een toffe (bij)baan voor 16-24 uur/week? Flexibel in te delen uren en een werkplek naar keuze. Wat wil je nog meer. Join our team!
⇢ Bekijk vacature

Stagiair HBO/WO (afstudeerstage)

Ben jij op zoek naar een stage waarin je niet alleen maar koffie haalt en notulen tikt? Wij vinden jouw input wèl belangrijk en hebben je graag bij ons team. Solliciteer nu!
⇢ Bekijk vacature