Werken bij

Werken bij

WannaFlex

Altijd al willen werken op een plek waar je heerlijk jezelf kan zijn en deel kan uitmaken van een jong, dynamisch en super ambitieus team?

Elke dag keihard op je Big Hairy Goal af racen, een gedeelde wilskracht zo sterk dat je de buzz in de lucht kan voelen en successen vieren door letterlijk te slingeren aan de Winning Bell! Enthousiast? Voel je de energieboost al opkomen? Kijk snel verder welke vacatures we allemaal voor je in aanbod hebben!

Accountmanager bij WannaFlex

Je werk als accountmanager is een combi van sales, advies en recruitment. Je verdiept je in de trends binnen je vakgebied en bent een goede gesprekspartner én adviseur voor je klanten. Je bouwt je eigen netwerk op van bedrijven en de beste testers in jouw regio. 
⇢ Bekijk vacature

Afstudeerstage Accountmanagement / HR / Sales

Op zoek naar een knallende afstudeerstage? Lijkt het jou tof om ervaren professionals te helpen met de volgende stap in hun carrière?

Wij bieden jou een afstudeerstage aan die als perfecte springplank naar je carrière kan dienen! Want als jij uit het juiste hout gesneden bent, kan deze stage zomaar jouw baan worden.
⇢ Bekijk vacature

Office Manager bij WannaFlex

Als office manager laat je je niet snel gek maken, onder druk kun je goed prioriteiten stellen en het overzicht bewaren. Je bent secuur en hebt oog voor detail in de taken die bij het werk komen kijken. Je steekt graag je handen uit de mouwen tijdens bijvoorbeeld het organiseren van een event. Je bent integer, gastvrij en je zet altijd net dat stapje extra voor de externe én de interne klant. 

⇢ Bekijk vacature