Key Accountmanager

Ben jij een ervaren pro als het gaat om Recruitment en Account en wil je doorstoten naar de absolute top? Challenge yourself and team up with WannaFlex!

Je krijgt de kans om alle facetten van het recruitmentvak te leren. Door de ondersteuning van ons gedreven team en de juiste cursus wordt je klaargestoomd tot professional. Het doel is dat jij de juiste kandidaat vindt.

Your chance!

WannaFlex is al meer dan 10 jaar een one-of-a-kind recruitment bureau op het gebied van software testing & development. Wij willen ons team uitbreiden met een ervaren, energieke en ondernemende pro. Iemand die minstens 5 jaar werkzaam is als accountmanager, IT of Corporate recruiter. Een gretige professional die ons team in Amsterdam Oost komt versterken om onze ambities waar te maken. En vooral, iemand die wij onze grootste Key Account kunnen toevertrouwen. Herken je jezelf al? Pak je kans!

Your account

Onze key account wordt jouw doel. Deze klant is van wereldklasse, een global player met meer dan 400.000 medewerkers. Momenteel is daar een digitale transitie gaande en dat heeft, zoals wij jou niet hoeven uit te leggen, een geweldige impact.

Het is jouw daily challenge om van deze transitie een succes te maken. Hoe? De perfecte professionals recruiten voor vaste functies en voor interim opdrachten.

Jij wordt de Key Accountmanager die klant en kandidaat verbluft met kwaliteit, snelheid en tevredenheid. Want jij bent een zwaargewicht in opbouwen en onderhouden van duurzame relaties.

Door je ervaring ben jij een waardige gesprekspartner voor de 40 inhurende managers. Je communiceert van nature, je schakelt snel, prioriteert to the max en bewaakt en optimaliseert processen. En nee, dat hoef je niet helemaal alleen te doen, team WannaFlex is behind you!

Your team

Bij WannaFlex werken pakweg 10 personen, stuk voor stuk true individuals met een keiharde gemene deler: focus op groei. Persoonlijke groei, groei van het team, groei van het bedrijf.

Jij kan onze Key Account niet in je eentje bedienen en daarom bouwen wij een compact team om jou heen. Niet omdat we aan jouw skills en ambitie twijfelen maar omdat wij bij deze account nog meer groei willen realiseren. Die groei zit in kwaliteit, snelheid en kwantiteit en daarom bestaat jouw team uit een key accountmanager, accountmanager en een sourcer.

Work hard, play hard

WannaFlex is een scale up, een specialist met ambitieuze groeiplannen. Onze kracht ligt in persoonlijke interesse, kwalitatieve werving van interimmers. Onze merkbelofte is dat we 3 CV’s in 3 dagen tijd kunnen voorleggen. Kortom, wij knallen elke dag!

Naast dedicated professionals zijn wij ook gewoon leuk en enorm menselijk hoor! We zijn net zo gedreven als het gaat om samen lachen, lunchen, borrelen, feesten en topresultaten vieren! Dus dat moet jij ook kunnen.

We zijn een groep die voor resultaten gaat, maar nooit de ander vergeet. Daarom organiseren we regelmatig meerdaagse teambuilding trips: om grenzen te verleggen, het team te versterken en de vibe te voeden. Spreekt dit je aan? Dan pas je bij WannaFlex.

Your Mindset

Als jij binnenkomt dan zien wij het meteen, jij hebt een enorme drive en houdt van winnen. Althans, dat is onze benchmark. Met jouw energie en enthousiasme willen we namelijk onze capaciteit en vibe uitbreiden. Dus je bent open, staat voor heldere afspraken en je goal is ontwikkelen in je vak. Je verstaat de balans tussen inhoud en omzet, je bent een communicatieve krachtpatser en een solide adviseur en sparringpartner voor klanten en kandidaten. Daarnaast functioneer je uiteraard net als onze CHAMPS op minimaal HBO werk- en denkniveau.

Are you a true CHAMP?

Bij WannaFlex werken alleen maar CHAMP’s. Een echte CHAMP herkent zichzelf instant in de volgende kernwaarden:

 • Competitive Mentality
 • Human Interest
 • Added value through Expertise
 • Managing Potential
 • Partnership through Integrity

In de praktijk betekent het feitelijk, dat je altijd gaat voor professionele en persoonlijke groei. Je wilt simpelweg de beste versie van jezelf worden en dat is wat we zoeken en aanmoedigen. True CHAMP’s kunnen bij WannaFlex dan ook rekenen op begeleiding en stimulans, ook als je een opleiding of cursus nodig hebt. We helpen je graag vooruit!

Professionele en persoonlijke groei is waar je voor gaat. Je wilt de beste versie van jezelf worden. En daar helpen we je natuurlijk bij. Heb je een opleiding of cursus nodig? We helpen je graag vooruit.

Your skills

Dan nu even jouw feiten op een rij:

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als corporate (IT) recruiter
 • Je hebt commercieel inzicht en denkt in kansen en mogelijkheden
 • Je bent goed in stakeholder management
 • Je bent doorspekt met kennis van ICT functies: o.a. Java Developer, Angular Developer, Testautomatiseerder, Product Owner, Data Analist
 • Je hebt ervaring met beheren en laten groeien van key accounts
 • Je bent geduldig, gedreven, ondernemend en altijd vastberaden
 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en schrift
 • Je komt uit de omgeving van Amsterdam
 • Je herkent jezelf compleet in onze CHAMP kernwaarden

Your Jackpot

Als jij onze ultieme nieuwe CHAMP bent, dan is dit je reward:

 • Je ontvangt een uitdagende salaris/bonussysteem-combo, gebaseerd op team targets en individuele doelen
 • Je groeit d.m.v. een intern opleidingsplan
 • Je wordt lid van een jong en dynamisch team
 • Je werkt in ons nieuwe kantoor in het bruisende Watergraafsmeer
 • Je krijgt vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Je gaat op pad met iPhone, MacBook en een auto
 • Je krijgt een goede pensioenvoorziening bij Brand New Day
 • Je ontspant met krachtige koffie, kokosmacronen en keiharde vrijmibo’s
 • Je gaat mee op team trips om nooit of niet snel te vergeten
 • En check dit! Op 01-01-2022 ga jij met het team 3 dagen naar Lapland als wij onze doelstelling realiseren!

Lijkt dit je interessant? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail met CV en motivatie naar k.fagel@wannaflex.nl of bel ons op 020 200 9096.

 1. Key Accountmanager bij WannaFlex Bij ons werk je in teamverband aan je doelen, en haal je ook samen je targets en beloningen. Team work makes the dream work!
 2. Vrijheid, zelfstandigheid en kansen volop! De kansen liggen er, aan jou om deze te pakken!
 3. Fantastisch leuke collega's! Een team vol ambitieuze mensen waarin niet alleen hard gewerkt maar ook hard gelachen wordt! Naast de gezamenlijke lunches en vrijdagmiddagborrels, worden ook daarbuiten leuke activiteiten georganiseerd (etentjes, weekendjes weg, Lapland, you name it!).
Klinkt deze job interessant? Solliciteer en laat je cv achter!

Wie is WannaFlex?