Referenties

WannaFlex biedt opdrachten voor Freelancers op gebied van data en software engineering. Zie hier nieuwe uitdagingen voor Freelancers!

“Volgende week begin ik aan mijn nieuwe uitdaging. Een baan die me op het lijf geschreven is en die erg goed bij me past dankzij de fijne begeleiding van Sabine en WannaFlex. Zij zagen de perfecte match tussen mij en deze organisatie en dat klopte. Bedankt voor de fijne begeleiding en goede tips. Jullie persoonlijke benadering was goud waard! ”

Referentie WannaFlex – Anoniem


QA Engineer, R&R WFM
“Vanaf de voordracht bij de opdrachtgever tot en met mijn nieuwe baan is WannaFlex op een prettige en professionele manier betrokken geweest. Bij iedere stap in het sollicitatieproces heeft WannaFlex mij van de juiste informatie voorzien om goed beslagen ten ijs te komen. Ook is WannaFlex een goed klankbord geweest om de voor&tegens die uit de gesprekken naar voren zijn gekomen op een rijtje te zetten. En met positief resultaat, want begin 2014 start ik in deze baan. ”

Referentie WannaFlex Anoniem

37
Testcoördinator, Intergamma
“Sjoerd is an enthusiastic recruiter who tries to find a match not only from the companies point of view. But also from the candidate’s point of view. During interviews with the candidate he tries to find out what the ambitions of the candidate are and tries to establish if the candidate is a match for the company. During the process of changing jobs and when you start your new job he is always available for questions or advice. ”

Referentie WannaFlex Arnoud van der Zwan


Senior Test Analist, KNAB
“De samenwerking met WannaFlex heb ik als zeer prettig ervaren. Ik werd tijdens de procedure goed op de hoogte gehouden van elke ontwikkeling.  Ook nu ik begonnen ben bij mijn huidige werkgever, heb ik nog geregeld contact met WannaFlex. ”

Referentie WannaFlex Budimir Hrnjak


Test Lead, Cognizant Technology Solutions
“Sabine heeft me waanzinnig goed geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan in de regio Brabant. In ons eerste gesprek wist ze duidelijk neer te zetten wat ze kon bieden en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Ze luisterde ontzettend goed naar mijn wensen, waarna we bij Salves in Helvoirt uitkwamen. Ik heb enorm veel zin om daar aan de slag te gaan! ”

Referentie WannaFlex Chris Bakker

26
Test Consultant, Salves
“WannaFlex is goed in staat de juiste persoon naar de juiste organisatie te sturen, door hun vakkennis en groeiende netwerk in de testwereld. De ondersteuning die WannaFlex aanbiedt bij het zoeken naar een passende werkgever, was doeltreffend en betrokken. Zij geven je de click die je nodig hebt en ik kijk met plezier terug op onze samenwerking. ”

Referentie WannaFlex Floris Papendorp


Software Tester, Centric
“Een persoonlijke benadering, positieve energie en een proactieve begeleiding door het hele proces van vacature tot baan. Dat is de kern van de werkwijze van Sjoerd. Met kennis van zaken en op een prettige manier heeft hij mij aan mij huidige baan bij Tentoo geholpen. WannaFlex kan ik van harte aanraden voor werkzoekenden en werkgevers! ”

Referentie WannaFlex Henk-Jan Visser


Henk-Jan Visser, Functioneel beheerder Tentoo
“Bij WannaFlex hebben ze aan een half woord genoeg. Ze weten de situatie perfect in te schatten en zorgen voor uitstekende begeleiding en advies bij het maken van de volgende stap in je carrière. Ik heb dan ook zeer genoten van de prettige samenwerking. ”

Referentie WannaFlex Marciano Weidum


Test Analist, Ordina
“WannaFlex heeft me geholpen met het vinden van mijn huidige baan. Ze  reageren snel, geven goede feedback en zijn erg duidelijk in hun communicatie. Ik zou zeggen keep on going!   ”

Referentie WannaFlex van Alex Ma

29 jaar
Test Analyst Cognizant
“WannaFlex zorgt voor een goede basis van waaruit zaken gedaan kunnen worden. De  communicatie is open en helder. Sjoerd heeft het vermogen om partijen bij elkaar te brengen en afstemming te laten bereiken op een prettige wijze met het oog op een langdurige zakelijke relatie. ”

referentie WannaFlex van Bart Honing

28 jaar
Senior Test Consultant, Quality House
“WannaFlex knows how to put the person central during the recruitment process and that’s what makes them unique. ”

Referentie WannaFlex van Calvin Yuen

29
Test Analyst Ordina
“Ik ben door WannaFlex verrast door de oprechte betrokkenheid gedurende mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. WannaFlex is echt een aanrader! ”

Referentie WannaFlex van Denver Sessink

31 jaar
Technisch Manager
“Sjoerd is iemand die zich verdiept in de mens en de materie. Ik heb een aantal training sessies met hem gedaan op het gebied van test- en acceptatie-management. Zijn kritische belangstelling houdt je scherp, zijn mensgerichtheid creëert een prima sfeer. Sjoerd heeft laten zien dat hij met WannaFlex goed begrijpt waar het in het vakgebied om draait. ”

Referentie WannaFlex van Jef Bergsma

48 jaar
Enterprise Integration Specialist, Freelance
“Door de transparante en enthousiaste houding van WannaFlex hebben zij mij een stap verder geholpen in mijn carrière. Na een leuk kennismakingsgesprek kwamen er 2 zeer passende matches naar voren, waardoor ik dankzij WannaFlex uiteindelijk de stap in mijn carrière heb kunnen zetten die ik wilde zetten. Ik kan ze van harte aanbevelen voor andere testprofessionals! ”

Referentie WannaFlex van Jeroen van der Linden


Test Automation Engineer
“WannaFlex is een echte professional in hun vakgebied en zij zijn op de hoogte van de laatste technieken en trends op het gebied van Testing. Sjoerd is een prettig persoon om een goed gesprek mee te hebben en als tester zijnde kan Sjoerd mooie inzichten geven dat enorm waardevol kan zijn ”

referentie wannaFlex van Jyoti Basant

26
Test Specialist ING
“In mijn zoektocht naar een nieuwe werkgever heeft WannaFlex contact met mij opgenomen. WannaFlex heeft mij uitstekend begeleid en geadviseerd met mijn overstap naar mijn laatste werkgever. Wat ik het meest waardeer is dat WannaFlex zelfs na mijn overstap nog geïnteresseerd is in het verloop van mijn carrière. ”

Referentie WannaFlex van Lloyd Trinh

33 jaar
Owner I-FOQUS Testprofessional
“WannaFlex communiceert open en helder, je weet goed waar je aan toe bent en zij luisteren goed naar je wensen. Zij zijn  behulpzaam en communiceren actief, zonder hierbij opdringerig te worden. Bij mij kwamen ze met opties waar ik zelf niet zo snel op gekomen zou zijn, waardoor samen werken met WannaFlex voor mij een meerwaarde creëerde. WannaFlex heeft er voor gezorgd dat ik mijn mening over recruiters/headhunters positief heb bijgesteld. ”

Referentie WannaFlex van Mariska Regeling

27 jaar
Senior Tester, Ordina
“Fijne samenwerking met Annick bij WannaFlex. Ik was op zoek naar een baan bij een startup met verantwoordelijkheden en kansen en zij heeft me exact dat aangeboden. Het beste voor mij vinden had prioriteit over het snel plaatsen en zij heeft mijn wensen duidelijk gecommuniceerd naar mijn nieuwe werkgever. Ik ben wel verbaasd dat ze me niet heeft laten winnen bij ons eerste ping pong match op het WannaFlex kantoor! ”

Referentie WannaFlex van Nuri Bayram


Test Engineer, Relay42
“ Thaïsa heeft mij namens WannaFlex uitstekend geholpen tijdens de procedure voor mijn nieuwe baan. Vooral de persoonlijke benadering en de oprechte interesse zijn mij zeer goed bevallen. ”

Referentie WannaFlex van Ronald Peters


Test Architect, ICT Automatisering
“In de zoektocht naar mijn eerste opdracht als ZZP’er heeft WannaFlex mij erg goed geholpen. Het eerste contact heb ik als zeer prettig ervaren en dat is nog altijd het geval. WannaFlex is een jonge en vlotte organisatie, communiceert open en duidelijk en is betrokken. I would recommend! ”

Referentie WannaFlex van Roord Groeneveld


Test Professional, Triodos
“Ik heb Annick leren kennen als een zeer betrokken, integere en assertieve WannaFlex recruiter met de juiste social skills. Het matchen van mens met bedrijf is een specialiteit waar ook ik de vruchten van mocht plukken; via Annick/WannaFlex ben ik een inmiddels een uitstekende nieuwe uitdaging aangegaan! ”

Referentie WannaFlex van Rutger Keitz


Test Engineer
“Ik zocht dus een nieuwe werkgever, die de beste punten van mijn voorgaande werkgevers kon combineren: kleinschalig, persoonlijk, diepgaande kennis in mijn vak en consultancy. Na een aantal sollicitaties en -gesprekken zelf gedaan te hebben wees een vriend me op WannaFlex. Na het eerste gesprek was ik gelijk reuze enthousiast. Inmiddels ben ik bij Salves gestart en denk dat ik echt de goede keuze heb gemaakt met dit bedrijf. Ik merk dat ik weer lekker in m’n vel zit. Dit is toch wel écht hoe het hoort. ”

Referentie WannaFlex van Sarah Janssen


Senior Test Consultant, Salves
“Ik heb WannaFlex leren kennen op een moment dat ik zoekende was naar een nieuwe werkkring. Zij kwamen al snel met een geschikte werkgever. Zij hebben mij prima begeleid en mijn belangen uitstekend behartigd. Steeds kon ik met hen openhartig van gedachten wisselen over de mogelijkheden. Ik heb met veel plezier gewerkt bij de werkgever die WannaFlex voor mij had aanbevolen. ”

Referentie WannaFlex van Sjoerd Wenings

49 jaar
Senior Tester
“Het is prettig samenwerken met WannaFlex, het contact is goed en we hadden snel de beschikking over een goede tester. Mede door WannaFlex zijn we nu in staat nog betere software snel naar de markt te brengen. ”

Referentie WannaFlex van Timme Hovinga


Product Owner, KPN
“Heb een goede en prettige samenwerking gehad met WannaFlex. Zij nemen de tijd om je te leren kennen, een goed beeld te creëren en te zoeken wat je wilt. Luisteren goed en geven ook altijd feedback en statuskoppelingen terug. ”

Referentie WannaFlex van Wing Shen Chiu

31 jaar
ICT Integrator CIZ
“WannaFlex heb ik als een prettige organisatie ervaren die erg betrokken is geweest vanaf het moment dat ik in contact met ze ben gekomen. Tijdens mijn 1e intake met recruitment voor een specifieke opdracht is mij direct al een alternatief aangeboden waardoor ik meer keuze heb gehad in de opdracht die ik wou gaan doen. Uiteindelijk heb ik ook voor dit alternatief gekozen. Tijdens mijn opdracht is de betrokkenheid van WannaFlex nog steeds erg zichtbaar. Zo werd ik laatst verrast met een lekkere taart en een leuk gesprek met de accountmanager!   ”

Referentie WannaFlex van Yassin Khachabi


Test Automation Engineer, KPN
“ Erg fijn contact met Thaïsa gehad. Erg betrokken bij het sollicitatie proces geweest en heeft mij voorzien van goede inzichten en advies. Ik heb erg fijne gesprekken gehad wat uiteindelijk ook een nieuwe baan als resultaat heeft opgeleverd. Bedankt! ”

Referentie WannaFlex van Yuri Verweij


Test Engineer, ICT Automatisering