Referenties

WannaFlex biedt flexibele oplossingen in arbeidsbemiddeling binnen de ICT-branche, met een speciale focus op het vakgebied softwaretesten.

“Sjoerd is an enthusiastic recruiter who tries to find a match not only from the companies point of view. But also from the candidate’s point of view. During interviews with the candidate he tries to find out what the ambitions of the candidate are and tries to establish if the candidate is a match for the company. During the process of changing jobs and when you start your new job he is always available for questions or advice. ”

Referentie Wannaflex Arnoud van der Zwan


Senior Test Analist, KNAB
“De samenwerking met Wannaflex heb ik als zeer prettig ervaren. Ik werd tijdens de procedure goed op de hoogte gehouden van elke ontwikkeling.  Ook nu ik begonnen ben bij mijn huidige werkgever, heb ik nog geregeld contact met Wannaflex. ”

Referentie Wannaflex Budimir Hrnjak


Test Lead, Cognizant Technology Solutions
“Annick is goed in staat de juiste persoon naar de juiste organisatie te sturen, door haar vakkennis en groeiende netwerk in de testwereld. De ondersteuning die WannaFlex aanbiedt bij het zoeken naar een passende werkgever, was doeltreffend en betrokken. Annick geeft je de click die je nodig hebt en ik kijk met plezier terug op onze samenwerking. ”

Referentie WannaFlex Floris Papendorp


Software Tester, Centric
“Een persoonlijke benadering, positieve energie en een proactieve begeleiding door het hele proces van vacature tot baan. Dat is de kern van de werkwijze van Sjoerd. Met kennis van zaken en op een prettige manier heeft hij mij aan mij huidige baan bij Tentoo geholpen. WannaFlex kan ik van harte aanraden voor werkzoekenden en werkgevers! ”

Referentie Wannaflex Henk-Jan Visser


Henk-Jan Visser, Functioneel beheerder Tentoo
“Bij WannaFlex hebben ze aan een half woord genoeg. Ze weten de situatie perfect in te schatten en zorgen voor uitstekende begeleiding en advies bij het maken van de volgende stap in je carrière. Ik heb dan ook zeer genoten van de prettige samenwerking. ”

Referentie Wannaflex Marciano Weidum


Test Analist, Ordina
“Wannaflex heeft me geholpen met het vinden van mijn huidige baan. Ze  reageren snel, geven goede feedback en zijn erg duidelijk in hun communicatie. Ik zou zeggen keep on going   ”

Referentie Wannaflex van Alex Ma

29 jaar
Test Analyst Cognizant
“Wannaflex zorgt voor een goede basis van waaruit zaken gedaan kunnen worden. De  communicatie is open en helder. Sjoerd heeft het vermogen om partijen bij elkaar te brengen en afstemming te laten bereiken op een prettige wijze met het oog op een langdurige zakelijke relatie. ”

referentie Wannaflex van Bart Honing

28 jaar
Senior Test Consultant, Quality House
“Wannaflex knows how to put the person central during the recruitment process and that’s what makes them unique. ”

Referentie Wannaflex van Calvin Yuen

29
Test Analyst Ordina
“Ik ben door Wannaflex verrast door de oprechte betrokkenheid gedurende mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Wannaflex is echt een aanrader! ”

Referentie Wannaflex van Denver Sessink

31 jaar
Technisch Manager
“Vanaf de voordracht bij de opdrachtgever tot en met mijn nieuwe baan is Wannaflex op een prettige en professionele manier betrokken geweest. Bij iedere stap in het sollicitatieproces heeft Wannaflex mij van de juiste informatie voorzien om goed beslagen ten ijs te komen. Ook is Wannaflex een goed klankbord geweest om de voor&tegens die uit de gesprekken naar voren zijn gekomen op een rijtje te zetten. En met positief resultaat, want begin 2014 start ik in deze baan. ”

Referentie Wannaflex van Gertjan

37
Testcoördinator, Intergamma
“Sjoerd is iemand die zich verdiept in de mens en de materie. Ik heb een aantal training sessies met hem gedaan op het gebied van test- en acceptatie-management. Zijn kritische belangstelling houdt je scherp, zijn mensgerichtheid creëert een prima sfeer. Sjoerd heeft laten zien dat hij met Wannaflex goed begrijpt waar het in het vakgebied om draait. ”

Referentie Wannaflex van Jef Bergsma

48 jaar
Enterprise Integration Specialist, Freelance
“Door de transparante en enthousiaste houding van Annick heeft zij mij een stap verder geholpen in mijn carrière. Na een leuk kennismakingsgesprek kwamen er 2 zeer passende matches naar voren, waardoor ik dankzij WannaFlex uiteindelijk de stap in mijn carrière heb kunnen zetten die ik wilde zetten. Ik kan WannaFlex van harte aanbevelen voor andere testprofessionals! ”

Referentie WannaFlex van Jeroen van der Linden


Test Automation Engineer
“Wannaflex is een echte professional in hun vakgebied en zij zijn op de hoogte van de laatste technieken en trends op het gebied van Testing. Sjoerd is een prettig persoon om een goed gesprek mee te hebben en als tester zijnde kan Sjoerd mooie inzichten geven dat enorm waardevol kan zijn ”

referentie wannaflex van Jyoti Basant

26
Test Specialist ING
“In mijn zoektocht naar een nieuwe werkgever heeft Wannaflex contact met mij opgenomen. Wannaflex heeft mij uitstekend begeleid en geadviseerd met mijn overstap naar mijn laatste werkgever. Wat ik het meest waardeer is dat Wannaflex zelfs na mijn overstap nog geïnteresseerd is in het verloop van mijn carrière. ”

Referentie Wannaflex van Lloyd Trinh

33 jaar
Owner I-FOQUS Testprofessional
“Wannaflex communiceert open en helder, je weet goed waar je aan toe bent en zij luisteren goed naar je wensen. Zij zijn  behulpzaam en communiceren actief, zonder hierbij opdringerig te worden. Bij mij kwamen ze met opties waar ik zelf niet zo snel op gekomen zou zijn, waardoor samen werken met Wannaflex voor mij een meerwaarde creëerde. Wannaflex heeft er voor gezorgd dat ik mijn mening over recruiters/headhunter positief heb bijgesteld. ”

Referentie Wannaflex van Mariska Regeling

27 jaar
Senior Tester, Ordina
“Fijne samenwerking met Annick bij WannaFlex. Ik was op zoek naar een baan bij een startup met verantwoordelijkheden en kansen en zij heeft me exact dat aangeboden. Het beste voor mij vinden had prioriteit over het snel plaatsen en zij heeft mijn wensen duidelijk gecommuniceerd naar mijn nieuwe werkgever. Ik ben wel verbaasd dat ze me niet heeft laten winnen bij ons eerste ping pong match op het WannaFlex kantoor! ”

Referentie WannaFlex van Nuri Bayram


Test Engineer, Relay42
“ Thaïsa heeft mij namens WannaFlex uitstekend geholpen tijdens de procedure voor mijn nieuwe baan. Vooral de persoonlijke benadering en de oprechte interesse zijn mij zeer goed bevallen. ”

Referentie WannaFlex van Ronald Peters


Test Architect, ICT Automatisering
“Ik heb Annick leren kennen als een zeer betrokken, integere en assertieve WannaFlex recruiter met de juiste social skills. Het matchen van mens met bedrijf is een specialiteit waar ook ik de vruchten van mocht plukken; via Annick/WannaFlex ben ik een inmiddels een uitstekende nieuwe uitdaging aangegaan! ”

Referentie WannaFlex van Rutger Keitz


Test Engineer
“Ik heb Wannaflex leren kennen op een moment dat ik zoekende was naar een nieuwe werkkring. Zij kwamen al snel met een geschikte werkgever. Zij hebben mij prima begeleid en mijn belangen uitstekend behartigd. Steeds kon ik met hen openhartig van gedachten wisselen over de mogelijkheden. Ik heb met veel plezier gewerkt bij de werkgever die Wannaflex voor mij had aanbevolen. ”

Referentie Wannaflex van Sjoerd Wenings

49 jaar
Senior Tester
“Heb een goede en prettige samenwerking gehad met Wannaflex. Zij nemen de tijd voor je om bijv je te leren kennen om een goed beeld te creëren en te zoeken wat je wilt. Luisteren goed en geven ook altijd feedback en statuskoppelingen terug. ”

Referentie Wannaflex van Wing Shen Chiu

31 jaar
ICT Integrator CIZ
“ Erg fijn contact met Thaïsa gehad. Erg betrokken bij het sollicitatie proces geweest en heeft mij voorzien van goede inzichten en advies. Ik heb erg fijne gesprekken gehad wat uiteindelijk ook een nieuwe baan als resultaat heeft opgeleverd. Bedankt! ”

Referentie WannaFlex van Yuri Verweij


Test Engineer, ICT Automatisering