Ben jij klaar voor een échte challenge? Start your career now!

Doe je afstudeerstage bij WannaFlex en maak direct kans op een baan

WannaFlex is al meer dan 10 jaar de intermediair binnen het vakgebied software testen.
Wij leveren interim specialisten aan nationale en internationale organisaties. Ondanks de bijzondere tijden waarin we leven en werken, groeit de techsector alleen maar door. WannaFlex is succesvol en we hebben ambitieuze plannen waarin ook stagiaires alle ruimte krijgen bij ons om daarin mee te groeien.

Heb jij lef, ben je ambitieus, ondernemend en heb je een positieve mindset? Kom dan je afstudeerstage bij WannaFlex doen. Want als jij uit het juiste hout gesneden bent, kan je stage zomaar je baan worden!

Jouw WannaFlex Team Membership

Kom jij bij WannaFlex afstuderen, dan staat er een compleet team voor je klaar. Wij verwachten van jou hetzelfde als van onszelf: ondernemerschap, werken aan onze collectieve doelen, input uitwisselen maar ook bijdragen aan team spirit: plezier tijdens het werk is voor ons namelijk ook heel belangrijk.

Als WannaFlex Team Member kom je natuurlijk werken aan je afstudeeropdracht, maar tegelijkertijd transformeren wij jou tot een junior account manager. Samen met het team waar je onderdeel van uitmaakt, ga je werken aan ontwikkeling van je sales- en interviewtechnieken, werk je mee binnen het team en word je deelgenoot van onze successen die altijd met elkaar gevierd worden.

En jouw afstudeeropdracht? Daaraan werk je overwegend zelfstandig, maar uiteraard wel onder onze professionele begeleiding. Wij zijn benieuwd welk onderscheidend advies voor WannaFlex uiteindelijk uit jouw onderzoek gaat komen! Natuurlijk is er meer te doen, te leren en te ervaren bij WannaFlex, maar dat bespreken we graag met jou in een kennismakingsgesprek. Wij weten wat we willen, maar de hamvraag is: weet jij ook wat jij wilt? We horen het graag!

Heb jij het in je om een WannaFlex CHAMP te worden?

Ons team bestaat uit echte CHAMP’s. Een CHAMP ben je of kan je worden als je aan de 5 kernwaarden van WannaFlex voldoet. Als jij bij ons je afstudeerstage komt lopen, dan coachen wij jou ook tot een ware CHAMP.

Wij snappen heel goed dat je jong bent en geen jaren werkervaring hebt en dat hoeft ook niet. Wij kijken vooral naar je competenties en je inzet en ambitie om je potentieel waar te willen maken. Die honger hebben wij allemaal nog steeds, stuk voor stuk. Iedereen bij WannaFlex wil blijven groeien, voor zichzelf én het team.

Nieuwsgierig of jij het ook in je hebt om een CHAMP te worden? Check WannaFlex.nl!

Dit krijgt een CHAMP in wording!

  • Dedicated coaching en begeleiding voor ontwikkeling van je carrière
  • Een uitdagende afstudeeropdracht waaruit zomaar jouw baan kan ontstaan!
  • Een welverdiende stagevergoeding van €350,- per maand o.v.v. 40 uur
  • Meer dan genoeg ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
  • Fijne werkplek met gebruik van Macbook en iPhone
  • Vrijdagmiddagborrel, teamuitjes, kokosmakronen en werken in een gezellig kantoor in Watergraafsmeer

Ben jij WannaFlex Proof?

Neem dan direct contact met ons op en verbaas ons aan tafel! Stuur jouw mail met CV en motivatie naar Kirsten Fagel (k.fagel@wannaflex.nl) of bel ons op 020 200 9096.

Meer info nodig? Bel naar 020 200 90 96! Of solliciteer meteen door je CV achter te laten!

Wie is WannaFlex?