Blog

WannaFlex biedt flexibele oplossingen in arbeidsbemiddeling binnen de ICT-branche, met een speciale focus op het vakgebied softwaretesten.

Teambuilding op Texel!

Teambuilding op Texel!

Afgelopen maand zijn we met ons team naar Texel afgereisd voor een teambuilding dag. Op donderdagavond pakten we de boot van Den Helder naar Texel, dus daar kregen we het vakantiegevoel al mooi te pakken! Al begon het vakantiegevoel voor mij persoonlijk al in de auto nadat we de benzinepomp hadden leeg gekocht; chips, kleffe broodjes met gehaktbal en natuurlijk Cola! Want troep spoel je weg met (lekkere!) vloeibare troep :).

Nadat we waren neergestreken in ons idyllisch hotelletje in Oudeschild zijn we meteen doorgegaan naar het “drukke” centrum Den Burg, waar we gelukkig een restaurant vonden dat zowaar nog eten serveerde om 20:00u (het leven in de Randstand heeft ons toch een beetje vervreemd van de oerhollandse etenstijd van 18:00u). Het eten en bier was geweldig en na nog een paar drankjes in een lokale kroeg sloten onze oogjes rond middernacht.

Om 09:30u begon onze Solex tour op Texel, crossend over het eiland genoten we van de prachtige natuur en we hebben zelfs nog een bezoek aangedaan bij het grootste juttersmuseum van Europa! (wij waren vooral verbaasd dat er blijkbaar meer dan een juttersmuseum in Europa zit ;))

Mijn persoonlijke hoogtepunt was de Powerkite sessie in de middag, toen het vechten met gigantische kitevliegers in het mulle zand een behoorlijke uitdaging bleek. Spierpijn gegarandeerd! Na inspanning hoort ontspanning, dus na zowel een geweldige lokale bierproeverij als een luxe BBQ op het strand lagen wij na een lange dag helemaal uitgeteld.

Het was weer geweldig met ons mooie team! Met dank aan SoIncentive voor het organiseren van dit programma.

Door Sjoerd van der Meulen

Reacties