Twijfel jij of je overstapt van loondienst naar freelance? 

Gooi een balletje bij ons op!

In het vakgebied van software development neemt het aantal freelancers exponentieel toe. Waarschijnlijk heb je er zelf ook wel eens over nagedacht: Hoe zou het zijn om voor jezelf aan het werk te gaan? Je eigen opdrachten uitkiezen, baas over eigen ontwikkeling en meer verdienen… Maar dat is best een grote stap! 

Het is onze ervaring dat er bij veel professionals die aan het overwegen zijn om over te stappen nog heel wat vragen rondspoken. De twijfel, de hoeveelheid informatie; je ziet door de bomen haast het bos niet meer. Daarom schieten wij graag te hulp!

Op 17 mei organiseren wij een KennisRoulette met als onderwerp: ‘Van Vast naar Freelance’. Onder het genot van een borrel en lekkere hapjes, bieden we je de kans om een balletje op te gooien! Ga vrijblijvend in gesprek met testers die ook in jouw schoenen hebben gestaan en die ooit de stap hebben gemaakt van loondienst naar freelance. Ook zul je vragen kunnen stellen aan onze recruiters, die precies weten wat er van jou gevraagd wordt op de markt als freelancer en die de kennis hebben om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar het zzp-schap. 

Wat kun je verwachten?

  • Korte laagdrempelige spar sessies met test professionals die ook zijn overgestapt van loondienst naar freelance. 
  • Gratis consults met de recruiters van Team Freelance, waarin jou de kans wordt geboden al je vragen te stellen.
  • Tips en tricks die je goed kunt gebruiken bij jouw start als freelancer.

Voor wie is de KennisRoulette geschikt? 

  • Voor elke professional in de software test wereld die er regelmatig over nadenkt om te gaan freelancen 
  • Voor de test professional die al jaren in de consultancy zit en toch denkt dat hij het voor zichzelf wilt gaan proberen
  • Voor de test professional wiens passie voor het testen groter is dan een baan in loondienst toelaat 
  • Voor de test professional die graag zijn zaken voor zichzelf regelt en niet gelimiteerd (meer) wilt zijn door de kaders die een vaste baan hem biedt.

Tot snel!