Werk je met Scrum maar voelt jouw team nog niet echt als een team?  

Vraag jij je af of Scrum ook toe te passen is in een organisatie waarbij projectmanagers, KPI’s en waterval nog de norm zijn?

Is jouw daily standup saai? Beantwoordt iedereen keurig de 3 vragen, maar heb je het idee dat er meer moet zijn? 

Volg dan de Professional Scrum Master™ training!

Scrum is een techniek die steeds meer gebruikt wordt in de software ontwikkeling (en overigens ook daarbuiten!). De Professional Scrum Master™ training is een tweedaagse training waarbij je duikt in de principes en de empirische theorieën die de basis vormen voor de regels en rollen binnen Scrum.

Waarom?

1.Wij geven de officiële training van Scrum.org. Als jij deelneemt aan deze training weet je dus 100% zeker dat je opgeleid wordt door een gecertificeerde trainer van Scrum.org!

2. Na deze training ben je klaar om het Professional Scrum Master Examen met succes af te leggen en je Scrum.org certificering te behalen (het examen krijg je gratis erbij)!

3.Toegankelijk voor toekomstige en beginnende Scrum Masters, development teamleden, maar ook voor professionals in andere branches !

“Dekt precies de verwachtingen van de training, flexibiliteit waar nodig, goede mix tussen theorie, war stories en vragen uit de groep

Je wordt voorzien van de meest geavanceerde gereedschappen om jouw effectiviteit als Scrum Master te vergroten. Onderwerpen zoals o.a. gedragsveranderingen, het werken met mensen en teams binnen Scrum en coaching-technieken komen allemaal aan bod.

Door middel van levendige instructies en teamoefeningen word je uitgedaagd om te denken in Scrum principes zodat jij straks beter begrijpt hoe je Scrum toepast binnen jouw eigen werkplek.

“Stephan traint met humor, direct en luistert naar zijn publiek, praktijkgerichte training, goede afwisseling met theorie”

De Professional Scrum Master™ training is de meest innovatieve training voor effectieve Scrum Masters en iedereen die deel uitmaakt van een software development team.

 Wees erbij en leer hoe je theorie en praktijk met elkaar matcht zodat jij en je team verder kunnen gaan voor het beste resultaat!