Blog

WannaFlex biedt flexibele oplossingen in arbeidsbemiddeling binnen de ICT-branche, met een speciale focus op het vakgebied softwaretesten.

Van Vast naar Freelance?

Dat het aantal freelancers in de markt aan het toenemen is, is inmiddels een bekend gegeven. Als test professional in vaste dienst denk je er misschien weleens over na: eigen baas zijn, zelf je opdrachten uitkiezen, meer verdienen…

Super verleidelijk maar ook spannend! Want waar begin je? Wat moet er allemaal geregeld worden zodat jij je eerste opdracht kunt inkoppen en je expertise kunt inzetten om je eigen klanten te helpen?

WannaFlex schiet te hulp!

Vanaf het moment dat je overweegt om freelancer te worden tot het moment dat jij je eerste handtekening zet onder jouw ideale opdracht, staat WannaFlex aan je zijde. Door onze ervaring weten wij namelijk als geen ander welke stappen jij als toekomstig zelfstandige moet nemen, alvorens jij de klanten omver kan blazen met jouw diensten.

De afgelopen jaren hebben we meerdere freelancers begeleid bij hun eerste stappen naar het ondernemerschap én hen geholpen aan hun eerste opdracht(en). Deze freelancers stonden ooit in jouw schoenen, blikken nu vol trots terug op hun besluit van toen en zijn meer dan bereid om hun kennis en ervaringen te delen met jou.

Kom naar het KennisRoulette!

Daarom organiseert WannaFlex een KennisRoulette! Een gezellige, informatieve avond die volledig in het teken staat van het onderwerp: ‘Van Vast naar Freelance’. De perfecte gelegenheid voor jou om te sparren met de freelancers die je voor zijn gegaan! Je kan al je vragen stellen aan de ervaren werknemers van WannaFlex en natuurlijk zorgen wij ervoor dat je ondertussen kan genieten van heerlijke hapjes en een flinke borrel!

Klinkt goed, toch? Klik hier voor meer info en meld je aan!

 

Door Shireen Veira

Reacties